Verkeerseducatie projecten

Stichting Verkeersonderwijs.nl   maakt kant en klare projectvoorstellen voor scholen, instellingen en ondernemingen en maakt hierbij gebruik van beschikbare actieve en innovatieve educatieproducten uit de markt. Stichting Verkeersonderwijs.nl   zorgt er voor dat de aangeboden projecten goed aansluiten op de verschillende leeftijdscategorieën. Vaardigheden van kinderen en jongeren zijn immers leeftijdsspecifiek

Op deze website vindt u informatie over de educatieve diensten van Stichting Verkeersonderwijs.nl, zoals verkeersmarkten, verkeerslessen,

De Stichting Verkeersonderwijs.nl kan uitvoeringspartner zijn van het rijk, provincie, regionale organen verkeersveiligheid, verkeer- en vervoerberaden, gemeenten, instellingen en ondernemingen.

No Comments Yet.

Leave a comment