Gemeenten

Stichting Verkeersonderwijs.nl helpt gemeenten met de uitvoering van het gemeentelijk verkeersveiligheidsbeleid. Daarvoor kunnen verschillende educatieve diensten van Verkeersonderwijs.nl worden ingezet. Van verkeerseducatie op kleuter en basisscholen tot ouderparticipatie. Ook zijn op maat gemaakte programma's mogelijk. Vraag ons geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Stichting Verkeersonderwijs.nl neemt desgewenst het hele traject uit handen van gemeenten en regelt de inschrijving, docenten, locatie en alle overige logistieke zaken. Uiteraard te allen tijde in gezamenlijk overleg. Ook op maat gemaakte educatieve programma's zijn mogelijk. In het aanbod: Jongleren in het verkeer, VerkeersLokaal en Verkeerskunsten.

Alle aangeboden producten zijn getoetst door de landelijke Checklist Verkeerseducatie van het CROW/KPVV. Onze producten zijn aangemerkt als goed doordachte producten en voldoen aan bijna alle criteria van de Checklist.

Comments are closed.