Terugblik op de het NVVC in Amersfoort

Donderdag 26 april presenteerde de stichting Verkeersonderwijs.nl  zich op het Nationaal Verkeersveiligheids congres in Amersfoort.

Verkeersjuf Gerda heeft menig bezoeker zover kunnen krijgen mee te doen aan een verkeersles. Zo zijn de verschillende projecten die te stichting aanbiedt ‘tastbaar’ geworden voor vele beleidsmedewerkers en anderen die betrokken zijn bij praktische verkeerseducatie aan (jonge) kinderen.
De mooie materialensets van de projecten Jongleren in het Verkeer en Verkeerskunsten werden getoond en gebruikt. Onder leiding van de verkeersjuf werd een online verkeersquiz uit het programma VerkeersLokaal gemaakt. In de stand van de stichting werd informatie gegevens over de projecten en mogelijkheden. Nieuwe contacten werden gelegd en er werd gesproken over het belang van praktische verkeersles en de belangrijke rol die ouders in de verkeersopvoeding hebben. Binnen de projecten van de stichting wordt daar veel aandacht aan besteed.

Comments are closed.